Bliv fri af din elevatorskræk

Elevatorskræk er at være bange for elevatorer. Nogle er måske lettere angste eller nervøse, når de skal bruge en elevator, mens andre helt undgår dem af ren frygt.

Elevatorer kan i sig selv være en katalysator for andre relaterede fobier. Det kan f.eks. udløse klaustrofobi på grund af de lukkede rum. Det kan også udløse agrofobi: Frygten for at blive fanget i en situation, der ville være svær eller umulig at komme ud af i tilfælde af panikangst.

For andre vil det måske mere være frygten for at være alene eller det modsatte; at være nød til at socialisere eller omgås en masse mennesker. I andre tilfælde kan det være ren højdeskræk, og tanken om, at elevatoren kan falde ned. En helt anden frygt, der kan være relateret til elevatorskræk, er derfor også dødsangst.

Det kan også være uheldige oplevelser, man selv har været ude for der kan lede til elevatorskræk. f.eks. elevator-stop eller måske er traume pga. en gyserfilm, man har set som barn.

Elevatorskræk kan fjernes

Elevatorskræk kan nemt afhjælpes med hypnoterapi. 3-5 behandlinger er som regel nok til at få det fjernet. Ubehandlet elevatorskræk kan i yderste konsekvens udvikle sig til depression og andre former for angst. Derfor er det vigtigt at du får gjort noget ved din fobi så hurtigt som muligt.

Afhjælp elevatorskræk med Hypnoterapi

Sådan foregår behandlingen

Når du kommer til Marianne første gang, taler vi om din udfordring og drøfter, hvordan du generelt har det. Derefter får du lov at slappe helt af og komme i hypnose. At komme i hypnose føles som umiddelbart før du falder i søvn om aftenen – når du hverken sover eller er vågen. Marianne guider dig igennem hypnosen, hvor du lytter og taler i en helt afslappet tilstand. Du har din frie vilje og kan når som helst sige til og fra. I hypnosen fjerner vi den tilstand, du gerne vil af med eller styrker det, du gerne vil have mere af.

Hypnoterapi er en korttidsbehandling. Du oplever hurtigt gode resultater, som du med andre behandlingsformer vil skulle bruge flere år på. De fleste skal kun bruge 3-5 behandlinger. Har du mange problematikker, skal du muligvis have flere sessions for at ændre dine tanke- og handlingsmønstre. Hypnose er enkelt og effektivt! Læs mere om hypnoterapi her.

Vil du vide mere, er du velkommen til at kontakte Marianne Krogh – enten pr. telefon 4271 4420, via e-mail: info@hypnoterapifyn.dk eller på denne kontaktformular.