Bliv fri af din frøfobi

En frøfobi er en sygelig frygt for frøer. En fobi kan komme til udtryk på mange forskellige måder og kan være meget ødelæggende for den person, der lider af fobien. Man kan få fysisk og psykisk ubehag og det kan påvirke ens livskvalitet, hvis man har en fobi.

Det er en irrationel angst, da frøer i Danmark jo er helt ufarlige. Der er mange forskellige former for fobisk angst, f.eks. i forhold til visse dyr som edderkopper, insekter, hunde, heste eller frøer. Angst for broer, nåle og tandlæger er andre typer af fobier, der ikke har med dyr at gøre.

Frøfobi kan fjernes

Frøfobien kan være opstået, fordi du har haft en skræmmende oplevelse med en frø eller måske har du set en tv-udsendelse med frøer, der har skræmt dig. Hypnoterapi et effektivt redskab til at hjælpe. Med hypnoterapi kan du ændre de tanker og følelser, du har ifm. fobien og dermed fjerne generne.

Det typiske antal hypnosebehandlinger for frøfobi er 3-5 behandlinger.

Læs også om araknofobi – frygt for edderkopper.

Frøfobi kan behandles med hypnose

Sådan foregår behandlingen

Når du kommer til Marianne første gang, taler vi om din udfordring og drøfter, hvordan du generelt har det. Derefter får du lov at slappe helt af og komme i hypnose. At komme i hypnose føles som umiddelbart før du falder i søvn om aftenen – når du hverken sover eller er vågen. Marianne guider dig igennem hypnosen, hvor du lytter og taler i en helt afslappet tilstand. Du har din frie vilje og kan når som helst sige til og fra. I hypnosen fjerner vi den tilstand, du gerne vil af med eller styrker det, du gerne vil have mere af.

Hypnoterapi er en korttidsbehandling, der hurtigt giver de gode resultater, som du med andre behandlingsformer vil skulle bruge flere år på. De fleste skal kun bruge 3-5 behandlinger, men har du mange problematikker, skal du muligvis have flere sessions for at ændre dine tanke- og handlingsmønstre. Hypnose er enkelt og effektivt! Læs mere om hypnoterapi her.

Vil du vide mere, er du velkommen til at kontakte Marianne Krogh – enten pr. telefon 4271 4420, via e-mail: info@hypnoterapifyn.dk eller på denne kontaktformular.