Bliv fri af din fuglefobi

Fugleskræk eller fuglefobi er en sygelig frygt for fugle. En fobi kan komme til udtryk på mange forskellige måder og kan være meget ødelæggende for den person, der lider af fobien. Man kan få fysisk og psykisk ubehag og det kan påvirke ens livskvalitet, hvis man har en fobi.

Nogle mennesker er bange for, at fuglene kan flyve hen til deres ansigt og ”stikke øjnene ud”. Nogle er bange for, at fuglene hager sig fast med kløerne i ens hals osv. Krager, ravne, måger, skader og andre større fugle kan gøre et menneske med fugleskræk helt rædselsslagen. Det kan udvikle sig til, at dette menneske simpelthen undgår at gå i skoven eller er bage for at gå udenfor. Man kan derfor udvikle en evne til at scanne alle områder for, om der er fugle. Hvis der er fugle, holder de sig så væk. Fuglefobi er en af de fobier, der – hvis man ikke får den neutraliseret i tide – kan den ændre din livskvalitet på en meget negativ måde.

Fuglefobi er en irrationel angst. Der er mange forskellige former for fobisk angst, f.eks. i forhold til visse dyr som frøer, heste, hunde eller insekter. Angst for broer, nåle og tandlæger er andre typer af fobier, der ikke har med dyr at gøre.

Fuglefobi kan fjernes

Fuglefobien kan være opstået, fordi en fugl pludselig er kommet flyvende tæt på dit ansigt eller måske har du set en gyserfilm om fugle, der har sat dybe spor i din underbevidsthed. Med hypnoterapi kan man ændre de tanker og følelser, du har ifm. fobien og dermed fjerne generne.

Læs også om frøfobi her.

Fuglefobi kan fjernes med hypnose

Sådan foregår behandlingen

Når du kommer til Marianne første gang, taler vi om din udfordring og drøfter, hvordan du generelt har det. Derefter får du lov at slappe helt af og komme i hypnose. At komme i hypnose føles som umiddelbart før du falder i søvn om aftenen – når du hverken sover eller er vågen. Marianne guider dig igennem hypnosen, hvor du lytter og taler i en helt afslappet tilstand. Du har din frie vilje og kan når som helst sige til og fra. I hypnosen fjerner vi den tilstand, du gerne vil af med eller styrker det, du gerne vil have mere af.

Hypnoterapi er en korttidsbehandling, der hurtigt giver de gode resultater, som du med andre behandlingsformer vil skulle bruge flere år på. De fleste skal kun bruge 3-5 behandlinger, men har du mange problematikker, skal du muligvis have flere sessions for at ændre dine tanke- og handlingsmønstre. Hypnose er enkelt og effektivt! Læs mere om hypnoterapi her.

Vil du vide mere, er du velkommen til at kontakte Marianne Krogh – enten pr. telefon 4271 4420, via e-mail: info@hypnoterapifyn.dk eller på denne kontaktformular.