Bliv fri af din højdeskræk

Mennesker oplever højdeskræk forskelligt. Nogle er ekstremt nervøse i høje bygninger eller på broer, andre går i panik ved tanken om at gå op ad en trappe.

Nogle har den opfattelse, at man er født med højdeskræk. Et lille barn synes dog ikke at være bange for at falde, når det begynder at lære at gå. Barnet udvikler en vis forsigtighed efter et stykke tid og sandsynligvis har en person, der er bange for højder, “lært” at være bange for det på et eller andet tidspunkt i deres liv. Når forældre fortæller deres børn, at noget er farligt, kan de bidrage til, at barnet senere i livet bliver bange – f.eks. for højder.

Læs også om vandskræk her.

Højdeskræk kan fjernes

Hypnoterapi et effektivt redskab til at fjerne højdeskræk med. Med hypnoseterapi kan man ændre de tanker og følelser, du har ifm. angsten og dermed fjerne generne. At være tilbageholdende overfor højder er en naturlig menneskelig reaktion… vi ved, at det kan være farligt at falde ned. Denne naturlige reaktion skal du naturligvis bibeholde. Alt skal være i balance. Med hypnoterapi kan du skabe kontakt til den hændelse, der er årsag til, at du i dag har højdeangst og fjerne den unaturlige angst. Få ikke ødelagt din næste ferie i bjergene sydpå pga. din højdeskræk.

Højdeskræk kan fjernes med hypnose

Sådan foregår behandlingen

Når du kommer til Marianne første gang, taler vi om din udfordring og drøfter, hvordan du generelt har det. Derefter får du lov at slappe helt af og komme i hypnose. At komme i hypnose føles som umiddelbart før du falder i søvn om aftenen – når du hverken sover eller er vågen. Marianne guider dig igennem hypnosen, hvor du lytter og taler i en helt afslappet tilstand. Du har din frie vilje og kan når som helst sige til og fra. I hypnosen fjerner vi den tilstand, du gerne vil af med eller styrker det, du gerne vil have mere af.

Hypnoterapi er en korttidsbehandling, der hurtigt giver de gode resultater, som du med andre behandlingsformer vil skulle bruge flere år på. De fleste skal kun bruge 3-5 behandlinger, men har du mange problematikker, skal du muligvis have flere sessions for at ændre dine tanke- og handlingsmønstre. Hypnose er enkelt og effektivt! Læs mere om hypnoterapi her.

Vil du vide mere, er du velkommen til at kontakte Marianne Krogh – enten pr. telefon 4271 4420, via e-mail: info@hypnoterapifyn.dk eller på denne kontaktformular.