Bliv fri af din klaustrofobi

Klaustrofobi er en angst, der indebærer frygt for indelukkede områder. Klaustrofobi kan være ret voldsomt. Hvis du kender oplevelsen af pludselig ikke at kunne komme væk eller hvis pladsen bliver for trang, så oplever du sandsynligvis en klaustrofobisk reaktion. Ofte vil klaustrofoben gå i panik, hvis vedkommende er i en elevator, et tog eller et fly. Se også, hvordan man behandler flyskræk.

Klaustrofobi kan somme tider udvikles på grund af en traumatisk hændelse i barndommen. Mennesker, der er sårbare over for panikanfald, vil ofte udvikle klaustrofobi. Folk, som lider af klaustrofobi, kan have svært ved at trække vejret i lukkede rum.

Agorafobi eller “frygt for åbne områder” er det modsatte af klaustrofobi. Klaustrofober kan også frygte at være i folkemængder. På den måde kan en overfyldt festplads f.eks. ramme både klaustrofober og agorafober negativt.

Klaustrofobi kan fjernes

I hypnoterapi arbejder du med de steder i din bevidsthed, hvor der tidligere i dit liv er sket en kobling mellem følelsen af, at der er fare på færde og oplevelsen af at befinde sig i et lukket rum. Som på mange andre irrationelle angstreaktioner, er hypnoterapi effektiv i behandlingen af klaustrofobi. Det kræver ofte kun ganske få behandlinger. Hypnoterapi hjælper dig på en blid måde til at finde din ro, så din dagligdag ikke længere vil være styret af en unødvendig angst for noget, der er helt ufarligt.

Modløshed kan fjernes med hypnose

Sådan foregår behandlingen

Når du kommer til Marianne første gang, taler vi om din udfordring og drøfter, hvordan du generelt har det. Derefter får du lov at slappe helt af og komme i hypnose. At komme i hypnose føles som umiddelbart før du falder i søvn om aftenen; når du hverken sover eller er vågen. Marianne guider dig igennem hypnosen, hvor du lytter og taler i en helt afslappet tilstand. Du har din frie vilje og kan når som helst sige til og fra. I hypnosen fjerner vi den tilstand, du gerne vil af med eller styrker det, du gerne vil have mere af.

Hypnoterapi er en korttidsbehandling, der hurtigt giver de gode resultater, som du med andre behandlingsformer vil skulle bruge flere år på. De fleste skal kun bruge 3-5 behandlinger, men har du mange problematikker, skal du muligvis have flere sessions for at ændre dine tanke- og handlingsmønstre. Hypnose er enkelt og effektivt! Læs mere om hypnoterapi her.

Vil du vide mere, er du velkommen til at kontakte Marianne Krogh – enten pr. telefon 4271 4420, via e-mail: info@hypnoterapifyn.dk eller på denne kontaktformular.