Bliv fri af din lægeskræk

Lægeskræk er en irrationel frygt, da din læge er der for at hjælpe dig. En angst kan komme til udtryk på mange forskellige måder og kan være meget ødelæggende for den person, der lider af angsten. Man kan få fysisk og psykisk ubehag og det kan påvirke din livskvalitet, hvis du ikke får den fjernet i tide.

Det er helt almindeligt at føle sig en smule nervøs i forbindelse med et lægebesøg. Men hvis man decideret føler sig dårlig, inden man går til lægen, kan det føles så udmattende, at du føler dig fysisk og psykisk utilpas og måske helt undlader at gå til lægen.

Årsagen til lægeskræk kan være en tidligere oplevelse hos en læge eller på et hospital. Der er mange forskellige former for fobisk angst, f.eks. i forhold til tandlæger, nåleskræk og visse dyr og insekter.

Læs også om tandlægeskræk her.

Lægeskræk kan fjernes

Hypnoterapi et effektivt redskab til at hjælpe. Med hypnoseterapi kan man ændre de tanker og følelser, du har ifm. angsten og dermed fjerne generne.

At være bange for at gå til lægen er helt naturligt. Vi kan alle være nervøse for at blive syge eller få stillet en diagnose. Med hypnoterapi kan du skabe kontakt til den hændelse, der er årsag til, at du i dag har lægeskræk og fjerne den unaturlige angst. Gå til lægen uden frygt.

Lægeskræk kan fjernes med hypnoterapi

Sådan foregår behandlingen

Når du kommer til Marianne første gang, taler vi om din udfordring og drøfter, hvordan du generelt har det. Derefter får du lov at slappe helt af og komme i hypnose. At komme i hypnose føles som umiddelbart før du falder i søvn om aftenen – når du hverken sover eller er vågen. Marianne guider dig igennem hypnosen, hvor du lytter og taler i en helt afslappet tilstand. Du har din frie vilje og kan når som helst sige til og fra. I hypnosen fjerner vi den tilstand, du gerne vil af med eller styrker det, du gerne vil have mere af.

Hypnoterapi er en korttidsbehandling, der hurtigt giver de gode resultater, som du med andre behandlingsformer vil skulle bruge flere år på. De fleste skal kun bruge 3-5 behandlinger, men har du mange problematikker, skal du muligvis have flere sessions for at ændre dine tanke- og handlingsmønstre. Hypnose er enkelt og effektivt! Læs mere om hypnoterapi her.

Vil du vide mere, er du velkommen til at kontakte Marianne Krogh – enten pr. telefon 4271 4420, via e-mail: info@hypnoterapifyn.dk eller på denne kontaktformular.