Aldrig mere mørkeræd

Mørkeræd er en sygelig frygt for mørket. En angst kan komme til udtryk på mange forskellige måder og kan være meget ødelæggende for den person, der lider af angsten. Man kan få fysisk og psykisk ubehag og det kan påvirke din livskvalitet, hvis du ikke får den fjernet i tide.

Det er en meget irrationel angst. Der er mange forskellige former for angst, f.eks. i forhold til visse dyr som edderkopper, frøer, heste, eller fugle. Angst for broer, nåle og tandlæger er andre typer af fobier der ikke har med dyr at gøre.

Angst for mørke kan fjernes

I alle tilfælde er hypnoterapi et effektivt redskab til at hjælpe. Med hypnoterapi kan man ændre de tanker og følelser, man har ifm. angsten og dermed fjerne generne.

Hvis du er i tvivl om hvordan hypnose kan hjælpe på din mørkeræd, så er du naturligvis velkommen til at kontakte Marianne Krogh hos Hypnoterapi Fyn. Antal hypnose behandlinger bestemmes typisk af hvor mange af de bagvedliggende angsttilstande man har og graden af mørkeræden.

Angst for mørke/mørkeræd kan fjernes med hypnose

Sådan foregår behandlingen af mørkeræd

Når du kommer til Marianne første gang, taler vi om din udfordring og drøfter, hvordan du generelt har det. Derefter får du lov at slappe helt af og komme i hypnose. At komme i hypnose føles som umiddelbart før du falder i søvn om aftenen – når du hverken sover eller er vågen. Marianne guider dig igennem hypnosen, hvor du lytter og taler i en helt afslappet tilstand. Du har din frie vilje og kan når som helst sige til og fra. I hypnosen fjerner vi den tilstand, du gerne vil af med eller styrker det, du gerne vil have mere af.

Hypnoterapi er en korttidsbehandling. Du oplever hurtigt gode resultater, som du med andre behandlingsformer vil skulle bruge flere år på. De fleste skal kun bruge 3-5 behandlinger. Har du mange problematikker, skal du muligvis have flere sessions for at ændre dine tanke- og handlingsmønstre. Hypnose er enkelt og effektivt! Læs mere om hypnoterapi her.

Vil du vide mere, er du velkommen til at kontakte Marianne Krogh – enten pr. telefon 4271 4420, via e-mail: info@hypnoterapifyn.dk eller på denne kontaktformular.