Bliv fri af din tandlægeskræk

Tandlægeskræk er en fobisk tilstand, kaldet odontofobi. Tandlægeskræk er en reaktion, der i 99 ud af 100 tilfælde er grundlagt i barndommen, og senere er blevet opretholdt såvel, mentalt, kropsbevidst og underbevidst samt evt. via tandlægebesøg i voksenalderen. Egentlig er det en irrationel frygt, da tandlægen er der for at hjælpe dig. Hvis du imidlertid har haft en oplevelse af smerte, vil det indprente sig i din underbevidsthed.

Tandlægeskræk er en angst, som kan komme til udtryk på mange forskellige måder. Det kan være meget ødelæggende for den person, der lider af angsten. Man kan få fysisk og psykisk ubehag og det kan påvirke din livskvalitet, hvis du ikke får den fjernet i tide. Fremfor alt kan det blive rigtig slemt, hvis du vælger slet ikke at gå til tandlæge pga. din tandlægeskræk.

Der er mange forskellige former for fobisk angst, f.eks. i forhold til læger, nåleskræk og visse dyr og insekter.

Læs også om lægeskræk her.

Tandlægeskræk kan fjernes

Hypnoterapi et effektivt redskab til at hjælpe. Med hypnoseterapi kan man ændre de tanker og følelser, man har ifm. angsten og dermed fjerne generne.

At være bange for at gå til tandlægen er helt naturligt. Vi har alle en angst for at føle smerte og der findes nok ingen mennesker, der elsker at gå til tandlægen. Med hypnoterapi kan du skabe kontakt til den hændelse, der er årsag til, at du i dag har tandlægeskræk og fjerne den unaturlige angst. Gå til tandlægen uden frygt.

Tandlægeskræk kan fjernes med hypnose

Sådan foregår behandlingen

Når du kommer til Marianne første gang, taler vi om din udfordring og drøfter, hvordan du generelt har det. Derefter får du lov at slappe helt af og komme i hypnose. At komme i hypnose føles som umiddelbart før du falder i søvn om aftenen – når du hverken sover eller er vågen. Marianne guider dig igennem hypnosen, hvor du lytter og taler i en helt afslappet tilstand. Du har din frie vilje og kan når som helst sige til og fra. I hypnosen fjerner vi den tilstand, du gerne vil af med eller styrker det, du gerne vil have mere af.

Hypnoterapi er en korttidsbehandling, der hurtigt giver de gode resultater, som du med andre behandlingsformer vil skulle bruge flere år på. De fleste skal kun bruge 3-5 behandlinger. Har du mange problematikker, skal du muligvis have flere sessions for at ændre dine tanke- og handlingsmønstre. Hypnose er enkelt og effektivt! Læs mere om hypnoterapi her.

Vil du vide mere, er du velkommen til at kontakte Marianne Krogh – enten pr. telefon 4271 4420, via e-mail: info@hypnoterapifyn.dk eller på denne kontaktformular.