Slip af med din allergi

Fysiske lidelser som astma og allergi kan fjernes eller mindskes med hypnoterapi. Medmindre det stammer fra fysiske skader, som f.eks. forgiftninger. Ved at finde frem til den hændelse, der har startet lidelsen, kan man ændre tanker og følelser. Stress, traumer eller bare mindre positive oplevelser kan være startskuddet til en allergi mange år senere i dit liv. Cirka hver 5. dansker anslås at have allergi over for pollen (høfeber/græsallergi), og dermed er pollenallergi en af topscorerne ift. gener og problemer i dagligdagen.

De fleste allergier, intolerancer eller overfølsomhedssymptomer starter, efter at kroppen eller sindet er blevet overbelastet. Det kan være en skilsmisse, et dødsfald eller en periode med mistrivsel eller stress, der kan starte allergien. Næsen og øjnene løber, huden klør og/eller vejrtrækningen besværes… alt sammen pga. en fejlreaktion i immunsystemets celler, hvormed de uheldigvis kommer til at frigøre histamin, der udløser symptomerne. Kroppen opfatter allergenet (f.eks. græs) som farligt, og producerer derfor antistoffer for at bekæmpe det. Det er denne indre krig, der medfører symptomerne. Problemet er bare, at stofferne, som kroppen reagerer så kraftigt på, er ufarlige og ikke nogen reel trussel. På mange måder ligner allergi en fobi. Men hvor fobien kommer fra en emotionel reaktion, kommer allergi fra en kropslig reaktion.

Hypnoterapi kan hjælpe på allergi

I hypnose kommer du tilbage til den eller de hændelser, der har startet din allergi. Vi fjerner de tanker og følelser, du forbinder med det. Hvis din krop er meget stresset er det en god idé også at få ro på – måske med mindfulness eller meditation. Jeg ser på “hele dig” og hjælper dig ikke alene med hypnose, men du får gode råd med hjem, der kan hjælpe dig med at nå dit mål om at blive allergifri.

Hypnose hjælper på allergi

Sådan foregår behandlingen

Når du kommer til Marianne første gang, taler vi om din udfordring og drøfter, hvordan du generelt har det. Derefter får du lov at slappe helt af og komme i hypnose. At komme i hypnose føles som umiddelbart før du falder i søvn om aftenen – når du hverken sover eller er vågen. Marianne guider dig igennem hypnosen, hvor du lytter og taler i en helt afslappet tilstand. Du har din frie vilje og kan når som helst sige til og fra. I hypnosen fjerner vi den tilstand, du gerne vil af med eller styrker det, du gerne vil have mere af.

Hypnoterapi er en korttidsbehandling. Der ses hurtigt gode resultater, som du med andre behandlingsformer vil skulle bruge flere år på. De fleste skal kun bruge 3-5 behandlinger, men har du mange problematikker, skal du muligvis have flere sessions for at ændre dine tanke- og handlingsmønstre. Hypnose er enkelt og effektivt! Læs mere om hypnoterapi her. Vær opmærksom på, at der er visse personer og lidelser, jeg ikke behandler – læs mere her.

Vil du vide mere, er du velkommen til at kontakte Marianne Krogh – enten pr. telefon 4271 4420, via e-mail: info@hypnoterapifyn.dk eller på denne kontaktformular.