Slip af med din astma

Fysiske lidelser som smerter, astma og allergi kan fjernes eller mindskes med hypnoterapi. Ved at finde frem til den hændelse, der har startet lidelsen, kan man ændre tanker og følelser. Stress, traumer eller bare mindre positive oplevelser kan være startskuddet til astma mange år senere i dit liv.

Allergier kan påvirke lungerne og vejrtrækningen, så man oplever astmasymptomer. Astma er for eksempel hoste, åndenød og hvæsende eller pibende vejrtrækning, der oftest kommer i anfald.

De fleste allergier, intolerancer eller overfølsomheder starter, efter at kroppen eller sindet er blevet overbelastet. Det, der kan starte en astma-reaktion kunne være mobning, et skoleskift, at miste et familiemedlem eller kæledyr. Hjernen laver en fejlkodning af, hvad der er godt eller slemt for kroppen.  Astma kommer, hvis kroppen bliver udsat for nogle stoffer, den ikke kan lide. Kroppen opfatter stofferne som farlige, hvorefter den producerer antistoffer for at bekæmpe dem. Det er denne indre krig, der medføre symptomer som løbende næse og problemer med vejrtrækningen. Problemet er bare, at stofferne, som kroppen reagerer så kraftigt imod, er ufarlige og ikke nogen reel trussel. På mange måder minder allergi og astma om en fobi. Men hvor fobien kommer fra en emotionel reaktion, er allergien det en kropslig reaktion.

Hypnose kan hjælpe på din astma

Med hypnose kan man lære kroppens immunforsvar, at pollen, støv og hår ikke er farligt for kroppen, så immunforsvaret behøver ikke reagere på disse stimuli. Med hypnoseterapi kan man ændre de tanker og følelser, man har ifm. sin astma, og dermed fjerne generne. Hypnoterapi er et effektivt redskab til at fjerne eller mindske astmatiske og allergiske reaktioner. Antallet hypnosebehandlinger afhænger af årsagen til og graden af din astma.

Astma og allergi kan fjernes med hypnose

Sådan foregår behandlingen

Når du kommer til Marianne første gang, taler vi om din udfordring og drøfter, hvordan du generelt har det. Derefter får du lov at slappe helt af og komme i hypnose. At komme i hypnose føles som umiddelbart før du falder i søvn om aftenen – når du hverken sover eller er vågen. Marianne guider dig igennem hypnosen, hvor du lytter og taler i en helt afslappet tilstand. Du har din frie vilje og kan når som helst sige til og fra. I hypnosen fjerner vi den tilstand, du gerne vil af med eller styrker det, du gerne vil have mere af.

Hypnoterapi er en korttidsbehandling. Du vil hurtigt se de gode resultater, som du med andre behandlingsformer vil skulle bruge flere år på. De fleste skal kun bruge 3-5 behandlinger, men har du mange problematikker, skal du muligvis have flere sessions for at ændre dine tanke- og handlingsmønstre. Hypnose er enkelt og effektivt! Læs mere om hypnoterapi her. Vær opmærksom på, at der er visse personer og lidelser, jeg ikke behandler – læs mere her.

Vil du vide mere, er du velkommen til at kontakte Marianne Krogh – enten pr. telefon 4271 4420, via e-mail: info@hypnoterapifyn.dk eller på denne kontaktformular.