Få energien tilbage

Mangel på energi og overskud, hovedpine og træthed kan fjernes eller mindskes med hypnoterapi. Ved at finde frem til den hændelse, der har startet din energimangel, kan man med hypnose ændre dine tanker og følelser. Mere energi i hverdagen giver dig det overskud, du har brug for i hverdagen. Mangel på energi er et af de første tegn på en stressbelastning. Det skal du tage alvorligt, da stress kan være meget belastende for krop og psyke og kan ende med at blive meget langvarig.

Gør noget ved dit problem og du vil mærke mere energi både arbejdsmæssigt og i privatlivet.

Hypnose giver mere energi

Hvis du føler dig udbrændt og energiforladt, så kan hypnose hjælpe dig med at skabe et indre “drive” igen. Hypnoterapi kan øge din motivation, og din vilje til at stå op og gøre de ting, som du før i tiden har haft problemer med at få gjort pga. energimangel. Hypnoseterapi virker på den måde, at hypnotisøren kan i samarbejde med dig, forandre dine følelser og dit sind.

Hypnose giver mere energi

Sådan foregår behandlingen

Når du kommer til Marianne første gang, taler vi om din udfordring og drøfter, hvordan du generelt har det. Derefter får du lov at slappe helt af og komme i hypnose. At komme i hypnose føles som umiddelbart før du falder i søvn om aftenen – når du hverken sover eller er vågen. Marianne guider dig igennem hypnosen, hvor du lytter og taler i en helt afslappet tilstand. Du har din frie vilje og kan når som helst sige til og fra. I hypnosen fjerner vi den tilstand, du gerne vil af med eller styrker det, du gerne vil have mere af.

Hypnoterapi er en korttidsbehandling, der hurtigt giver de gode resultater, som du med andre behandlingsformer vil skulle bruge flere år på. De fleste skal kun bruge 3-5 behandlinger, men har du mange problematikker, skal du muligvis have flere sessions for at ændre dine tanke- og handlingsmønstre. Hypnose er enkelt og effektivt! Læs mere om hypnoterapi her.

Vil du vide mere, er du velkommen til at kontakte Marianne Krogh. Enten pr. telefon 4271 4420, via e-mail: info@hypnoterapifyn.dk eller på denne kontaktformular.