Bekæmp hukommelsesbesvær med hypnose

Hvis du har dårlig hukommelse, kan din tilværelse blive meget besværlig. Måske glemmer du møder, aftaler eller vigtige opgaver. Eller du kan glemme noget, du allerede har læst eller skrevet. Du bliver måske nødt til at læse den samme tekst igen og igen, uden at den hænger fast. Hukommelsesbesvær kan være meget frustrerende og blive en udfordring ift. dit arbejde eller studie. Det kan generelt være svært at få din hverdag til at fungere.

Hukommelsesbesvær kan skyldes mange ting, som f.eks. stress og psykisk ubalance. Det kan også komme som følge af en ulykke eller en blodprop i hjernen. Der er for tiden et forskningsprojekt ved professor Jonas Kristoffer Lindeløv om hypnose og hjerneskadede – du kan læse om projektet her.

Er dine hukommelsesproblemer ikke opstået ifm. en ulykke, blodprop eller hjerneskade, skal du være meget opmærksom på, om det kan skyldes en stress-overbelastning. Det er i den sammenhæng meget vigtigt at få gjort noget ved det, da du kan risikere, at tilstanden bliver permanent.

Hypnose hjælper på hukommelsesbesvær

Med hypnoterapi kan man i underbevidstheden gå tilbage til den hændelse, der har startet ens hukommelsesbesvær. Derigennem kan man styrke evnen til at huske. Der er set eksempler på senhjerneskadede (f.eks. personer, der har været ude for en ulykke), der har fået styrket deres hukommelse med hypnoterapi. I denne artikel kan du læse om 23-årige Mads, der som 17-årig var ude for en trafikulykke og som ved hjælp af hypnose har fået sin hukommelse tilbage.

Hypnose hjælper på koncentrationsbesvær

Sådan foregår behandlingen

Når du kommer til Marianne første gang, taler vi om din udfordring og drøfter, hvordan du generelt har det. Derefter får du lov at slappe helt af og komme i hypnose. At komme i hypnose føles som umiddelbart før du falder i søvn om aftenen – når du hverken sover eller er vågen. Marianne guider dig igennem hypnosen, hvor du lytter og taler i en helt afslappet tilstand. Du har din frie vilje og kan når som helst sige til og fra. I hypnosen fjerner vi den tilstand, du gerne vil af med eller styrker det, du gerne vil have mere af.

Hypnoterapi er en korttidsbehandling, der hurtigt giver de gode resultater, som du med andre behandlingsformer vil skulle bruge flere år på. De fleste skal kun bruge 1-2 behandlinger, men har du mange problematikker, skal du muligvis have flere sessions for at ændre dine tanke- og handlingsmønstre. Hypnose er enkelt og effektivt! Læs mere om hypnoterapi her. Vær opmærksom på, at der er visse personer og lidelser, jeg ikke behandler – læs mere her.

Vil du vide mere, er du velkommen til at kontakte Marianne Krogh. Enten pr. telefon 4271 4420, via e-mail: info@hypnoterapifyn.dk eller på denne kontaktformular.