Slip af med din migræne

Migræne | Tilbagevendende smerter og hovedpine kan fjernes eller mindskes med hypnoterapi.

Hvis du har migræne, bør du undgå kendte provokerende faktorer som rygning, alkohol, for lidt eller for meget søvn og de fødevarer, som du ved, kan fremkalde et anfald. Hvis du får migræne dagligt og ikke ikke får den neutraliseret i tide, kan den ændre din livskvalitet på en meget negativ måde. Permanent migræne kan være tegn på, at din krop og din hjerne er stresset og det kan få alvorlige følger, hvis du ikke reagerer på det. Konsekvensen kan blive langvarig stress, der belaster hele din krop. Hjernen har brug for ro og det er meget udmattende at have konstante smerter.

Migræne kan fjernes eller mindskes

Med hypnoterapi kan du lære at skrue ned for dine smerter. Der er ikke garanti for, at migrænen kan fjernes helt; Det afhænger af kilden til din migræne.

Ved at arbejde med årsagen til din migræne er der dog stor sandsynlighed for, at du vil kunne få det meget bedre med få behandlinger. Bl.a. ved at ændre dine tankesæt og følelser omkring migrænen.

Antallet af hypnose sessioner afhænger af graden af og årsagen til din migræne.

Migræne kan fjernes med hypnose | Fjern hovedpine med Hypnoterapi

Sådan foregår behandlingen

Når du kommer til Marianne første gang, taler vi om din udfordring og drøfter, hvordan du generelt har det. Derefter får du lov at slappe helt af og komme i hypnose. At komme i hypnose føles som umiddelbart før du falder i søvn om aftenen – når du hverken sover eller er vågen. Marianne guider dig igennem hypnosen, hvor du lytter og taler i en helt afslappet tilstand. Du har din frie vilje og kan når som helst sige til og fra. I hypnosen fjerner vi den tilstand, du gerne vil af med eller styrker det, du gerne vil have mere af.

Hypnoterapi er en korttidsbehandling. Dvs. at du hurtigt vil mærke gode resultater, som du med andre behandlingsformer vil skulle bruge flere år på. De fleste skal kun bruge 3-5 behandlinger. Har du mange problematikker, skal du muligvis have flere sessions for at ændre dine tanke- og handlingsmønstre. Hypnose er enkelt og effektivt! Læs mere om hypnoterapi her. Vær opmærksom på, at der er visse personer og lidelser, jeg ikke behandler – læs mere her.

Vil du vide mere, er du velkommen til at kontakte Marianne Krogh. Enten pr. telefon 4271 4420, via e-mail: info@hypnoterapifyn.dk eller på denne kontaktformular.