Slip af med dine smerter

Smerter kan skyldes skader på kroppen, en sygdom eller kan være psykisk betinget. Smerter er kroppens måde at fortælle, at der er noget galt. Din krop vil fortælle dig noget og kroppen lyver aldrig. For nogle kommer og går smerterne, for andre går de aldrig væk og de får ofte besked på, at de skal leve med det.

Det er en stor belastning at skulle leve med smerter og det påvirker din livskvalitet. Du føler måske, at du har prøvet alt. Der er ingen garanti for at hypnoseterapi kan fjerne dine smerter, men du kan helt sikkert få det bedre.

Smerter kan fjernes eller mindskes

I hypnosen går vi i din underbevidsthed tilbage til det, der startede dine smerter. Du lærer metoder til at “skrue ned” for dine smerter, således at du ikke skal leve i et permanent smertehelvede.

Hypnose hjælper på smerter

Sådan foregår behandlingen

Når du kommer til Marianne første gang, taler vi om din udfordring og drøfter, hvordan du generelt har det. Derefter får du lov at slappe helt af og komme i hypnose. At komme i hypnose føles som umiddelbart før du falder i søvn om aftenen – når du hverken sover eller er vågen. Marianne guider dig igennem hypnosen, hvor du lytter og taler i en helt afslappet tilstand. Du har din frie vilje og kan når som helst sige til og fra. I hypnosen fjerner vi den tilstand, du gerne vil af med eller styrker det, du gerne vil have mere af.

Hypnoterapi er en korttidsbehandling, der hurtigt giver de gode resultater, som du med andre behandlingsformer vil skulle bruge flere år på. De fleste skal kun bruge 1-2 behandlinger, men har du mange problematikker, skal du muligvis have flere sessions for at ændre dine tanke- og handlingsmønstre. Hypnose er enkelt og effektivt! Læs mere om hypnoterapi her. Vær opmærksom på, at der er visse personer og lidelser, jeg ikke behandler – læs mere her.

Vil du vide mere, er du velkommen til at kontakte Marianne Krogh – enten pr. telefon 4271 4420, via e-mail: info@hypnoterapifyn.dk eller på denne kontaktformular.