Slip af med dine søvnproblemer

Der kan være mange årsager til, at du har søvnbesvær, f.eks.:

  • Tankemylder
  • Bekymringer
  • Overforbrug af kaffe og cola
  • Depression
  • Dårlige søvnvaner
  • For meget alkohol
  • Stress
  • Indre uro

Hvis du også er en af dem, der ligger og vender og drejer dig i timevis, inden du falder i søvn eller vågner ved 3-/4-tiden om natten og bare ikke kan falde i søvn igen, er du ikke alene. Op mod 1/2 million danskere kæmper med søvnproblemer. Når du sover, genoplader du din krop og din hjerne – du regenerer faktisk. Din søvn er nødvendig for at kunne fungere optimalt om dagen. Det kan være sundhedsskadeligt ikke at få nok søvn gennem en længere periode. Derfor er det vigtigt, at du får gjort noget ved din dårlige søvn, før det kommer til at skade din krop og din psyke.

Søvnproblemer kan føre til koncentrationsproblemer og hukommelsesbesvær.

Få din nattesøvn tilbage

Med hypnoterapi kan du få styr på din nattesøvn igen. I hypnosen arbejder vi med det, der er årsag til din mangelfulde eller dårlige søvn og fjerner det, der har startet dit dårlige søvnmønster. Du får nogle øvelser og gode råd med efter dit besøg hos mig, der kan understøtte dig i at nå dit mål om en god lang og sund nattesøvn. Du vil føle dig som et nyt menneske, når du igen sover godt om natten.

Hypnose hjælper på søvnproblemer

Sådan foregår behandlingen af søvnproblemer

Når du kommer til Marianne første gang, taler vi om din udfordring og drøfter, hvordan du generelt har det. Derefter får du lov at slappe helt af og komme i hypnose. At komme i hypnose føles som umiddelbart før du falder i søvn om aftenen – når du hverken sover eller er vågen. Marianne guider dig igennem hypnosen, hvor du lytter og taler i en helt afslappet tilstand. Du har din frie vilje og kan når som helst sige til og fra. I hypnosen fjerner vi den tilstand, du gerne vil af med eller styrker det, du gerne vil have mere af.

Hypnoterapi er en korttidsbehandling, der hurtigt giver de gode resultater, som du med andre behandlingsformer vil skulle bruge flere år på. De fleste skal kun bruge 3-5 behandlinger, men har du mange problematikker, skal du muligvis have flere sessions for at ændre dine tanke- og handlingsmønstre. Hypnose er enkelt og effektivt! Læs mere om hypnoterapi her. Vær opmærksom på, at der er visse personer og lidelser, jeg ikke behandler – læs mere her.

Vil du vide mere, er du velkommen til at kontakte Marianne Krogh – enten pr. telefon 4271 4420, via e-mail: info@hypnoterapifyn.dk eller på denne kontaktformular.