Slip af med din stammen

Fysiske lidelser som smerter, hovedpine, hukommelsesbesvær, angst og stammen kan fjernes eller mindskes med hypnoterapi. Ved at finde frem til den hændelse, der har startet lidelsen, kan du ændre dine tanker og følelser. Vi kender alle, når vores krop ikke reagerer, som vi ønsker. Men der er normalt altid en grund til, at kroppen opfører sig, som den gør. Kroppen husker og det kan derfor være svært eller umuligt for os at kontrollere kroppens reaktioner.

Hypnose er et stærkt værktøj til at ændre vore adfærdsmønstre. Styrken ved hypnose ligger i, at du kan ændre dine tanker, følelser og handlinger på et dybt og ubevidst niveau.

Hvis du ikke får stammen elimineret i tide, kan det have en stor betydning for din livskvalitet. Efter hypnosebehandlingen vil du opleve, at du bliver mere afslappet og giver slip på din stammen.

Behandling af stammen

Hypnoseterapi er et effektivt redskab til at afhjælpe stammen. Med hypnoterapi kan du ændre de tanker og følelser, du har, og dermed fjerne generne. Typisk vil du skulle regne med 3-5 hypnose-sessioner for at blive din stammen kvit.

Hvis du er i tvivl om, hvordan hypnose kan hjælpe på din stammen, er du naturligvis velkommen til at kontakte Marianne Krogh hos Hypnoterapi Fyn. Send en besked her.

Stammen kan fjernes med hypnose og hypnoterapi

Sådan foregår behandlingen

Når du kommer til Marianne første gang, taler vi om din udfordring og drøfter, hvordan du generelt har det. Derefter får du lov at slappe helt af og komme i hypnose. At komme i hypnose føles som umiddelbart før du falder i søvn om aftenen – når du hverken sover eller er vågen. Marianne guider dig igennem hypnosen, hvor du lytter og taler i en helt afslappet tilstand. Du har din frie vilje og kan når som helst sige til og fra. I hypnosen fjerner vi den tilstand, du gerne vil af med eller styrker det, du vil have mere af.

Hypnoterapi giver meget hurtigt gode resultater. De fleste skal kun bruge 3-5 behandlinger, men har du mange problematikker, skal du muligvis have flere sessions for at ændre dine tanke- og handlingsmønstre. Hypnose er enkelt og effektivt! Læs mere om hypnoterapi her. Vær opmærksom på, at der er visse personer og lidelser, jeg ikke behandler – læs mere her.

Vil du vide mere, er du velkommen til at kontakte Marianne Krogh – enten pr. telefon 4271 4420, via e-mail: info@hypnoterapifyn.dk eller på denne kontaktformular.