Slip af med din stammen

Fysiske og psykiske lidelser som smerter, hovedpine, hukommelsesbesvær, angst og stammen osv. kan fjernes eller mindskes med hypnoterapi. Ved at finde frem til den hændelse, der har startet lidelsen, kan man ændre tanker og følelser. Vi kender alle når vores krop ikke reagerer som vi ønsker, men der er normalt altid en grund til, hvorfor kroppen reagere som den gør. Det ligger normalt i ens underbevidsthed og det kan være svært eller umuligt for os at styre, hvornår de opstår.

Hypnose er et stærkt værktøj til at ændre vaner,  adfærd og stammemønstre som vi har. Styrken ved hypnose ligger i at vi kan ændre i vores vaner på et dybt og ubevidst niveau.

Hvis man ikke får stammen neutraliseret i tide, kan det have en stor betydning for din livskvalitet og muligvis ændre den på en meget negativ måde. Det er vigtigt for dig at finde en hypnotisør, som har kapacitet til at hjælpe dig. Efter hypnoseterapi, vil du kunne leve et afslappet liv og være sikker på, at du aldrig vil stamme igen.

Behandling af stammen

I alle tilfælde er hypnoterapi et effektivt redskab til at hjælpe. Med hypnoterapi kan man ændre de tanker og følelser, man har og dermed fjerne generne.

Hvis du er i tvivl om hvordan hypnose kan hjælpe på din stammen, så er du naturligvis velkommen til at kontakte Marianne Krogh hos Hypnoterapi Fyn. Antal hypnose behandlinger bestemmes typisk af graden af din lidelse.

Stammen kan fjernes med hypnose og hypnoterapi

Sådan foregår behandlingen

Når du kommer til Marianne første gang, taler vi om din udfordring og drøfter, hvordan du generelt har det. Derefter får du lov at slappe helt af og komme i hypnose. At komme i hypnose føles som umiddelbart før du falder i søvn om aftenen – når du hverken sover eller er vågen. Marianne guider dig igennem hypnosen, hvor du lytter og taler i en helt afslappet tilstand. Du har din frie vilje og kan når som helst sige til og fra. I hypnosen fjerner vi den tilstand, du gerne vil af med eller styrker det, du gerne vil have mere af.

Hypnoterapi er en korttidsbehandling, der hurtigt giver de gode resultater, som du med andre behandlingsformer vil skulle bruge flere år på. De fleste skal kun bruge 3-5 behandlinger, men har du mange problematikker, skal du muligvis have flere sessions for at ændre dine tanke- og handlingsmønstre. Hypnose er enkelt og effektivt! Læs mere om hypnoterapi her. Vær opmærksom på, at der er visse personer og lidelser, jeg ikke behandler – læs mere her.

Vil du vide mere, er du velkommen til at kontakte Marianne Krogh. Enten pr. telefon 4271 4420, via e-mail: info@hypnoterapifyn.dk eller på denne kontaktformular.