Om Hypnoterapi Fyn

Mit navn er Marianne Krogh. Jeg blev i 2015 uddannet hypnotisør hos Academy Better Life efter en længere periode, hvor jeg var syg pga. stress. Mit sygdomsforløb var en øjenåbner for mig, da jeg fandt ud af, hvor tæt vor psyke og krop hænger sammen.

Jeg havde astma, allergi, gigt, tarmproblemer, hukommelsesbesvær, kognitive problemer… og jeg kunne fortsætte listen over lidelser og skavanker. Jeg har selv brugt metoder fra mindfulness og hypnose til at få styr på stressen og har det i dag fantastisk igen.

I Danmark behandler man symptomer og betrager ikke patienten som et “helt menneske”. I hypnosen arbejder jeg netop med årsagen til problemet og ikke blot symptomerne. Jeg arbejder med hele menneskets “historie” og fortid. Du kender selv alle svar, men har måske behov for at få hjælp til at få kontakt med din underbevidsthed for at ændre dine tanker, følelser og gamle handlingsmønstre. Derfor er hypnose i princippet hjælp til selvhjælp.

Vil du høre mere om teknikker og resultater ved brug af hypnoseterapi, er du velkommen til at kontakte mig på telefon 4271 4420, e-mail: info@hypnoterapifyn.dk eller på denne kontaktformular.

Jeg har klinik i Odense – se adressen her.

Hypnoterapeut Marianne Krogh - hypnotisør i Odense på Fyn ved Hypnoterapi Fyn