Hvad er hypnoterapi?

Hypnose er den tilstand, vi alle kender fra dagdrømmeri eller fra øjeblikket, lige før du falder i søvn. Du er vågen, men er fuldstændig afslappet. I denne tilstand er det muligt vha. hypnoterapi at ændre uønskede handlingsmønstre og tankesæt.
Man kan enten fjerne det, man ikke ønsker (f.eks. stressreaktioner) eller forstærke det, man ønsker mere af (f.eks. koncentrationsevnen). Hypnose har været brugt i helbredende øjemed siden 1552 f.Kr. og både Freud og Jung studerede hypnoseterapi.

Se filmen, der fortæller lidt om, hvad hypnoterapi er:

 

Hvad sker der, når jeg er i hypnose?

Når du er i hypnose kommer du i kontakt med dine tanker, følelser og din fortid. Du er i kontakt med din dybeste underbevidsthed og lægger her mærke til det, der er umiddelbart vigtigt for dig. Du er i en tilstand af intens, fokuseret opmærksomhed, hvor det er muligt at skabe den forandring, du ønsker. Man kan ikke hypnotisere en person mod sin vilje og hos Hypnoterapi Fyn er du i gode hænder – jeg er uddannet hypnoterapeut og er der for at hjælpe dig med at få det godt.

Hvad kan behandles med hypnoterapi?

Alle problemstillinger, der har med tanker, følelser og adfærd at gøre kan afhjælpes eller lindres med hypnoseterapi. Krop og sind er tæt forbundet. Derfor kan en fysisk lidelse sagtens have udspring i et problem, der er skabt i dit sind. Kontakt mig helt uforpligtende og hør, om jeg kan hjælpe med netop dit problem.

Se oversigt over behandlinger her.

Jeg behandler ikke personer:

  • med psykiatriske diagnoser, herunder skizofreni
  • der får antidepressiv medicin
  • der følger andre behandlingsforløb
  • der er selvmordstruede
  • med spiseforstyrrelser, som anorexi og bulimi
  • der er udviklingshæmmede
Hypnoterapi i Odense på Fyn | Undgå psykisk ubalance

Kontakt mig

Er du nysgerrig på at høre mere? Du er altid velkommen til at kontakte mig både på mail (info@hypnoterapifyn.dk) og telefon (42 71 44 20). Lad os tage en uforpligtende snak omkring hvad jeg kan hjælpe dig med igennem hypnoterapi.