Slip af med din angst

Angst kan komme til udtryk på mange forskellige måder og kan være meget ødelæggende for den person, der lider af angsttilstanden. Mange med angst prøver at undgå det angstprovokerende, som gør én dårlig. Man kan både få fysisk og psykisk ubehag  og angstanfaldene kan påvirke ens liv i så høj grad, at det kan blive en ekstrem begrænsning i ens hverdag.

Der findes mere end 100 forskellige symptomer på angst og angstanfald. Det typiske symptom på er en overdreven tendens til bekymring. Der er mange forskellige former for fobisk angst, f.eks. i forhold til visse dyr som edderkopper, frøer, heste, eller fugle. Angst for broer, nåle og tandlæger er andre typer af fobier. Nogle mennesker kan måske føle, at de ikke kan identificere, hvad der starter deres angst. I så fald kan der være tale om en depression. Hvis du har panikangst kan du ikke slippe af med dine bekymringer, selvom du rationelt ved, at din angst er mere intens, end situationen kræver. Du kan måske slet ikke slappe af, bliver let opskræmt og har svært ved at koncentrere dig.

Man kan have mange former for angst, f.eks. ifm.:

Angst kan fjernes eller nedtones med hypnoterapi

I hypnosen går du tilbage til den hændelse, der har startet din angst. Det kan være en eller flere oplevelser. Det kan være ting, du har oplevet for nyligt eller i din barndom. Når du har fundet frem til, hvad der har udløst det, sætter vi oplevelsen i et nyt lys, får den væk fra din underbevidsthed og du visualiserer dit nye “jeg”, hvor du ikke er angst og usikker.

kan fjernes med hypnose

Sådan foregår behandlingen

Når du kommer til Marianne første gang, taler vi om din udfordring og drøfter, hvordan du generelt har det. Derefter får du lov at slappe helt af og komme i hypnose. At komme i hypnose føles som umiddelbart før du falder i søvn om aftenen – når du hverken sover eller er vågen. Marianne guider dig igennem hypnosen, hvor du lytter og taler i en helt afslappet tilstand. Du har din frie vilje og kan når som helst sige til og fra. I hypnosen fjerner vi den tilstand, du gerne vil af med eller styrker det, du gerne vil have mere af.

Hypnoterapi er en korttidsbehandling, der hurtigt giver de gode resultater, som du med andre behandlingsformer vil skulle bruge flere år på. De fleste skal kun bruge 1-2 behandlinger, men har du mange problematikker, skal du muligvis have flere sessions for at ændre dine tanke- og handlingsmønstre. Hypnose er enkelt og effektivt! Læs mere om hypnoterapi her. Vær opmærksom på, at der er visse personer og lidelser, jeg ikke behandler – læs mere her.

Vil du vide mere, er du velkommen til at kontakte Marianne Krogh – enten pr. telefon 4271 4420, via e-mail: info@hypnoterapifyn.dk eller på denne kontaktformular.