Slip af med din depression

Fysiske lidelser og psykisk ubalance som depression, angst og stress kan fjernes eller mindskes med hypnoterapi.

Depression er en meget almindelig sygdom, da over 500.000 danskere bliver ramt af svær depression på et eller andet tidspunkt i løbet af deres liv. Mange flere bliver ramt af mildere former for depression. Man kan normalt ikke selv vurdere sværhedsgraden og alvoren – både når det kommer til en selv og andre, der lider depression. Symptomerne kan være svære at læse, da mennesker er forskellige. Derfor bør en læge, psykiater eller psykolog vurdere, hvorvidt der er tale om en depression eller ej.

Følgende symptomer kan være tegn på depression:

Depression – få det godt igen

Hvis du ikke får gjort noget ved din depressive tilstand i tide, risikerer du, at du får det endnu værre. Meget ofte vil en depression skyldes oplevelser, du har haft tidligere, som ikke er blevet bearbejdet. Ved at finde frem til den hændelse, der har startet din depression, kan du ændre de tanker og følelser, der styrer dine handlinger. Ubehandlet stress kan også udløse en depression. Hypnoseterapi er et effektivt redskab til at få det bedre og komme ud af din depression.

PTSD kan fjernes med hypnose og hypnoterapi i Odense på Fyn

Sådan foregår behandlingen

Når du kommer til Marianne første gang, taler vi om din udfordring og drøfter, hvordan du generelt har det. Derefter får du lov at slappe helt af og komme i hypnose. At komme i hypnose føles som umiddelbart før du falder i søvn om aftenen – når du hverken sover eller er vågen. Marianne guider dig igennem hypnosen, hvor du lytter og taler i en helt afslappet tilstand. Du har din frie vilje og kan når som helst sige til og fra. I hypnosen fjerner vi den tilstand, du gerne vil af med eller styrker det, du gerne vil have mere af.

Hypnoterapi er en korttidsbehandling, der hurtigt giver de gode resultater, som du med andre behandlingsformer vil skulle bruge flere år på. De fleste skal kun bruge 1-2 behandlinger, men har du mange problematikker, skal du muligvis have flere sessions for at ændre dine tanke- og handlingsmønstre. Hypnose er enkelt og effektivt! Læs mere om hypnoterapi her. Vær opmærksom på, at der er visse personer og lidelser, jeg ikke behandler – læs mere her.

Vil du vide mere, er du velkommen til at kontakte Marianne Krogh – enten pr. telefon 4271 4420, via e-mail: info@hypnoterapifyn.dk eller på denne kontaktformular.