Få styr på din jalousi

Jalousi er en følelse som de fleste af os oplever på et tidspunkt i livet. Det er en reaktion som har direkt forbindelse med usikkerhed og tillid. Følelsen opstår i et samspil mellem negative tanker og følelse af angst for at miste. Følelsen er ikke medfødt, men tillært og hænger sammen med oplevelsen af mindreværd og svigt.

Jalousi kan følge os fra barndommen, eller den kan opstå senere i livet. Den jalousi, der er udviklet tidligt i barndommen, er sværere at få fjernet end en jalousi, der udvikles senere i livet. Det skyldes både, at jalousien har fulgt os i lang tid, og at den oftest stikker dybere og er blevet en naturlig del af vores selvbillede.

Jalousi kan fjernes

I alle tilfælde er hypnoterapi et effektivt redskab til at hjælpe. Med hypnoterapi kan man ændre de tanker og følelser, man har og dermed fjerne generne.

Hvis du er i tvivl om hvordan hypnose kan hjælpe på din jalousi, så er du naturligvis velkommen til at kontakte Marianne Krogh hos Hypnoterapi Fyn. Antal hypnose behandlinger bestemmes typisk af, om din jalousi opstod i din barndom eller senere i livet.

Sådan foregår behandlingen

Når du kommer til Marianne første gang, taler vi om din udfordring og drøfter, hvordan du generelt har det. Derefter får du lov at slappe helt af og komme i hypnose. At komme i hypnose føles som umiddelbart før du falder i søvn om aftenen – når du hverken sover eller er vågen. Marianne guider dig igennem hypnosen, hvor du lytter og taler i en helt afslappet tilstand. Du har din frie vilje og kan når som helst sige til og fra. I hypnosen fjerner vi den tilstand, du gerne vil af med eller styrker det, du gerne vil have mere af.

Hypnoterapi er en korttidsbehandling, der hurtigt giver de gode resultater, som du med andre behandlingsformer vil skulle bruge flere år på. De fleste skal kun bruge 1-2 behandlinger, men har du mange problematikker, skal du muligvis have flere sessions for at ændre dine tanke- og handlingsmønstre. Hypnose er enkelt og effektivt! Læs mere om hypnoterapi her. Vær opmærksom på, at der er visse personer og lidelser, jeg ikke behandler – læs mere her.

Vil du vide mere, er du velkommen til at kontakte Marianne Krogh – enten pr. telefon 4271 4420, via e-mail: info@hypnoterapifyn.dk eller på denne kontaktformular.