Styrk din koncentrationsevne

Koncentrationsbesvær og hukommelsesproblemer kan være virkelig forstyrrende i din hverdag. Kender du det, når du simpelthen ikke kan komme i gang med det, som du ved, at du skal have lavet? At du ikke får løst de opgaver, som du har sat dig for. Måske har du problemer med at holde overblikket og få tingene gjort færdigt. Manglende koncentrationsevne kan også betyde, at du ikke kan være nærværende over for familie, venner og kolleger. Problemer med koncentrationen er et af de første tegn på en stressbelastning og det er derfor vigtigt, at du får gjort noget ved dit problem, da det kan udvikle sig til en permanent tilstand, hvis ikke du reagerer på det. Hypnoseterapi kan være en mulighed for at styrke din evne til at koncentrere dig.

Din koncentrationsevne kan styrkes

Ved at gå tilbage til den hændelse, der har startet dine koncentrationsproblemer, og fjerne dine bekymringer og eventuelt tankemylder i hypnosen, kan du styrke din evne til at koncentrere dig. Dårlig koncentration kan skyldes overbelastning af hjernen. Vor hjerne har brug for pauser og ro til at regenerere. Hvis du f.eks. ikke får sovet nok om natten, kan det påvirke din hjerne og give problemer med både din hukommelse og koncentration. Læs om søvnproblemer her.

Hypnose hjælper på koncentrationsbesvær

Sådan foregår behandlingen

Når du kommer til Marianne første gang, taler vi om din udfordring og drøfter, hvordan du generelt har det. Derefter får du lov at slappe helt af og komme i hypnose. At komme i hypnose føles som umiddelbart før du falder i søvn om aftenen – når du hverken sover eller er vågen. Marianne guider dig igennem hypnosen, hvor du lytter og taler i en helt afslappet tilstand. Du har din frie vilje og kan når som helst sige til og fra. I hypnosen fjerner vi den tilstand, du gerne vil af med eller styrker det, du gerne vil have mere af.

Hypnoterapi er en korttidsbehandling, der hurtigt giver de gode resultater, som du med andre behandlingsformer vil skulle bruge flere år på. De fleste skal kun bruge 1-2 behandlinger, men har du mange problematikker, skal du muligvis have flere sessions for at ændre dine tanke- og handlingsmønstre. Hypnose er enkelt og effektivt! Læs mere om hypnoterapi her. Vær opmærksom på, at der er visse personer og lidelser, jeg ikke behandler – læs mere her.

Vil du vide mere, er du velkommen til at kontakte Marianne Krogh – enten pr. telefon 4271 4420, via e-mail: info@hypnoterapifyn.dk eller på denne kontaktformular.