Få bearbejdet dine kriser

Når vi taler om, at mennesker oplever en krise, mener vi, at – ligesom i sorg – overvældes vi af voldsomme følelser og reagerer derfor med forvirring, uro og eventuelt angst. Disse tilstande kan gøre det meget svært at leve et liv uden, at vores kriser dukker op og præger vores måde at føle, tænke og handle på. Det kan gå ud over vores livskvalitet og vort forhold til andre mennesker.

Når vi er i krise reagerer vi f.eks. med glemsomhed, forvirring og vi kan have problemer med at koncentrere os. Får du ikke bearbejdet din krise, kan det ende med, at du bliver trist, modløs eller får en depression. Derfor er det vigtigt at få gjort noget ved dine kriser – også selv om de måske fandt sted for længe siden.

Eksempler på nogle af de begivenheder, der kan udløse en krise:

 • Ulykker (på arbejdet eller i trafik)
 • Vold
 • Dødsfald (i familien eller nærmeste omgangskreds)
 • Mobning
 • Sladder
 • Misbrug/voldtægt
 • Fødsel (af dødt eller handicappet barn)
 • Skilsmisse
 • Fængselsophold
 • Utroskab
 • Ensomhed

Læg dine kriser bag dig

Mange mennesker kommer ud for voldsomme og traumatiske oplevelser i deres liv. Det kan sætte sig i kroppen og kan give smerter og både fysisk og psykisk ubehag. Det kan påvirker os i hverdagen og hæmme vores livsglæde. Hvis du ikke får fjernet følgerne af dine kriser i tide kan det føre til nedsat livskvalitet, depression og både fysiske og psykiske symptomer. Derfor er det vigtigt, at du gør noget ved det, hvis dine kriser begynder at påvirke dit liv i negativ retning. Med hypnoterapi kan du skyde genvej til underbevidstheden og ændre de tankemønstre der gør, at du har det dårligt. I hypnosen er det muligt at arbejde med kriser, chok, traumer og stress uanset om de er akutte eller ligger langt tilbage i tiden. Du går tilbage til krisen og får den fjernet i hypnosen. Du vil hurtigt føle, at du får det bedre.

Hypnose hjælper på trauma

Sådan foregår behandlingen

Når du kommer til Marianne første gang, taler vi om din udfordring og drøfter, hvordan du generelt har det. Derefter får du lov at slappe helt af og komme i hypnose. At komme i hypnose føles som umiddelbart før du falder i søvn om aftenen – når du hverken sover eller er vågen. Marianne guider dig igennem hypnosen, hvor du lytter og taler i en helt afslappet tilstand. Du har din frie vilje og kan når som helst sige til og fra. I hypnosen fjerner vi den tilstand, du gerne vil af med eller styrker det, du gerne vil have mere af.

Hypnoterapi er en korttidsbehandling, der hurtigt giver de gode resultater, som du med andre behandlingsformer vil skulle bruge flere år på. De fleste skal kun bruge 3-5 behandlinger, men har du mange problematikker, skal du muligvis have flere sessions for at ændre dine tanke- og handlingsmønstre. Hypnose er enkelt og effektivt! Læs mere om hypnoterapi her. Vær opmærksom på, at der er visse personer og lidelser, jeg ikke behandler – læs mere her.

Vil du vide mere, er du velkommen til at kontakte Marianne Krogh – enten pr. telefon 4271 4420, via e-mail: info@hypnoterapifyn.dk eller på denne kontaktformular.