Slip af med din lampefeber

Lampefeber kan være rigtig hæmmende for mange – ikke kun for dem, der drømmer om at blive stjerner en dag. Faktisk kan lampefeber gøre, at teaterugen på skolen eller fremlæggelserne på jobbet eller i klassen bliver ens værste mareridt.

Lampefeber er en angst som kan komme til udtryk på mange forskellige måder og kan være meget ødelæggende for den person, der lider af angsten. Man kan få fysisk og psykisk ubehag og det kan påvirke ens livskvalitet, hvis man ikke får den fjernet i tide.

Lampefeber er en irrationel angst. Der er mange forskellige former for angst, f.eks. i forhold til at gå til eksamen, når man skal fremlægge noget for en større forsamling eller udføre en krævende sportspræstation.

Lampefeber kan fjernes

Din angst for at gå på scenen kan stamme fra en episode i barndommen. Måske har du sagt noget i klassen som barn, som andre har grinet af. Det kan sætte sig i underbevidstheden, men kan fjernes med hypnose. Med hypnoterapi kan man ændre de tanker og følelser, du har ifm. angsten for at optræde og være “på” og dermed fjerne generne. Antallet af hypnosebehandlinger afhænger af, om der er andre bagvedliggende angsttilstande og graden af lampefeberen.

sceneskræk og præstationsangst kan fjernes med hypnose

Sådan foregår behandlingen

Når du kommer til Marianne første gang, taler vi om din udfordring og drøfter, hvordan du generelt har det. Derefter får du lov at slappe helt af og komme i hypnose. At komme i hypnose føles som umiddelbart før du falder i søvn om aftenen – når du hverken sover eller er vågen. Marianne guider dig igennem hypnosen, hvor du lytter og taler i en helt afslappet tilstand. Du har din frie vilje og kan når som helst sige til og fra. I hypnosen fjerner vi den tilstand, du gerne vil af med eller styrker det, du gerne vil have mere af.

Hypnoterapi er en korttidsbehandling, der hurtigt giver de gode resultater, som du med andre behandlingsformer vil skulle flere år på. De fleste skal kun bruge 1-2 behandlinger, men har du mange problematikker, skal du muligvis have flere sessions for at ændre dine tanke- og handlingsmønstre. Hypnose er enkelt og effektivt! Læs mere om hypnoterapi her.

Vil du vide mere, er du velkommen til at kontakte Marianne Krogh – enten pr. telefon 4271 4420, via e-mail: info@hypnoterapifyn.dk eller på denne kontaktformular.