Ikke mere modløshed

Modløshed, magtesløshed, afmagt… der er mange versioner af modløshed, og det vil sige, når man er tæt på at give op eller måske allerede har givet op. De fleste mennesker, der føler sig modløse, vil også nikke genkendende til begreber som energiforladt, udbrændt eller trist. Modet til at handle er væk, energien har forladt én og ilden er brændt ud. Heldigvis er det ofte bare en forbigående følelse, men er man decideret udbrændt, er det væsentlig at gøre noget ved problemet, da det ellers kan føre til stress og depression.

Orker du at gøre noget ved det?

Selv om det kan være vanskeligt at handle, når man har det meget dårligt, er det vigtigt, at du tager hånd om dit eget liv og din situation, så du igen kan få det godt. Dit velbefindende er vigtig for dig… men også for de mennesker, du omgiver dig med – familie, venner og kolleger.

Modløshed kan fjernes

Med hypnoterapi kan du skyde genvej til underbevidstheden og ændre de tankemønstre, der gør, at du har mistet modet. Du har sikkert hørt før, at du er din egen største modstander. Måske er det dig selv, der bygger forhindringerne inde i dig, så du i virkeligheden ikke gør, hvad der er bedst for dig selv. Med hypnose kan du få “ryddet op” i de hændelser og tanker, der har gjort dig trist… få tømt din rygsæk. Hypnoseterapi er et effektivt redskab til at fjerne årsagerne til din modløshed. Med hypnose kan man ændre de tanker og følelser, du har og dermed fjerne de gener, der står i vejen for fremskridt.

Antallet af behandlinger afhænger af årsagen til og graden af din tristhed.

Modløshed kan fjernes med hypnose

Sådan foregår behandlingen

Når du kommer til Marianne første gang, taler vi om din udfordring og drøfter, hvordan du generelt har det. Derefter får du lov at slappe helt af og komme i hypnose. At komme i hypnose føles som umiddelbart før du falder i søvn om aftenen – når du hverken sover eller er vågen. Marianne guider dig igennem hypnosen, hvor du lytter og taler i en helt afslappet tilstand. Du har din frie vilje og kan når som helst sige til og fra. I hypnosen fjerner vi den tilstand, du gerne vil af med eller styrker det, du gerne vil have mere af.

Hypnoterapi er en korttidsbehandling, der hurtigt giver de gode resultater, som du med andre behandlingsformer vil skulle bruge flere år på. De fleste skal kun bruge 1-2 behandlinger, men har du mange problematikker, skal du muligvis have flere sessions for at ændre dine tanke- og handlingsmønstre. Hypnose er enkelt og effektivt! Læs mere om hypnoterapi her. Vær opmærksom på, at der er visse personer og lidelser, jeg ikke behandler – læs mere her.

Vil du vide mere, er du velkommen til at kontakte Marianne Krogh – enten pr. telefon 4271 4420, via e-mail: info@hypnoterapifyn.dk eller på denne kontaktformular.