Styrk din motivation med hypnose

Hypnoseterapi kan bruges til utroligt mange former for personlige forandringsprocesser. Så naturligvis kan hypnose også bruges til at finde dit indre “drive” frem og give dig den motivation, som du mangler.

Med hypnose kan man skyde genvej til underbevidstheden og hurtigt ændre de tankemønstre, der gør, at du ikke har motivation. Meget ofte skal man finde hindringen for forandring og fremdrift hos en selv. De barrierer, der er for at handle og arbejde mod et mål, kan skyldes antagelser og tidligere oplevelser, der er en stopklods for forandring. Hypnose er en veldokumenteret metode til at øge motivationen og bruges af mange sportfolk, før de skal yde en stor præstation.

Styrk din motivation

Hypnoterapi et effektivt redskab til at finde motivationen igen. Med hypnose kan man ændre de tanker og følelser, der blokerer for din motivation, og du kan få gnisten tilbage igen.

Vil du høre mere om, hvordan hypnose kan styrke din motivation, er du naturligvis velkommen til at kontakte Marianne Krogh hos Hypnoterapi Fyn. Antallet af behandlinger afhænger af den bagvedliggende årsag, men vil typisk være 2-4 sessions.

Sådan foregår behandlingen

Når du kommer til Marianne første gang, taler vi om din udfordring og drøfter, hvordan du generelt har det. Derefter får du lov at slappe helt af og komme i hypnose. At komme i hypnose føles som umiddelbart før du falder i søvn om aftenen – når du hverken sover eller er vågen. Marianne guider dig igennem hypnosen, hvor du lytter og taler i en helt afslappet tilstand. Du har din frie vilje og kan når som helst sige til og fra. I hypnosen fjerner vi den tilstand, du gerne vil af med eller styrker det, du gerne vil have mere af.

Hypnoterapi er en korttidsbehandling, der hurtigt giver de gode resultater, som du med andre behandlingsformer vil skulle bruge flere år på. De fleste skal kun bruge 2-4 behandlinger, men har du mange problematikker, skal du muligvis have flere sessions for at ændre dine tanke- og handlingsmønstre. Hypnose er enkelt og effektivt! Læs mere om hypnoterapi her. Vær opmærksom på, at der er visse personer og lidelser, jeg ikke behandler – læs mere her.

Vil du vide mere, er du velkommen til at kontakte Marianne Krogh – enten pr. telefon 4271 4420, via e-mail: info@hypnoterapifyn.dk eller på denne kontaktformular.