Tankemylder

Tankemylder kan være en stor belastning. Vi har mange ting at forholde os til i livet. Som børnefamilie er der børnene, alle deres aktiviteter og fritidsinteresser, vi har vores praktiske opgaver i hverdagen, vores økonomi og så vil mange af os også gerne være aktive i vor fritid. Når du har mange ting at tænke på, tage stilling til og skal huske på, kan det pludselig blive for meget. Hvis du ovenikøbet af en eller anden årsag er i krise, kan det forstærke dit tankemylder. Når du lægger dit hoved på puden om aftenen kører der måske endnu flere tanker rundt i dit hoved. Tanker om det, du skal nå, det, du skal huske eller bekymringer, du tumler med. Måske forstyrrer tankemylderet din søvn og din dagligdag. Du føler dig udkørt og uoplagt.

Tankemylder kan stoppes

Hvis du har tankemylder, er det vigtigt, at du får gjort noget ved det. Tankemylder kan være et af de først tegn på, at du er på vej ind i en periode med stress eller depression.

Tankemylderet kan stoppes med hypnose. Ved at gå tilbage til det, der har startet dine mange tanker, kan vi fjerne årsagen til tankemylderet og du kan få mere ro på – undgå de mange tanker og sove godt om natten.

Sådan foregår behandlingen

Når du kommer til Marianne første gang, taler vi om din udfordring og drøfter, hvordan du generelt har det. Derefter får du lov at slappe helt af og komme i hypnose. At komme i hypnose føles som umiddelbart før du falder i søvn om aftenen – når du hverken sover eller er vågen. Marianne guider dig igennem hypnosen, hvor du lytter og taler i en helt afslappet tilstand. Du har din frie vilje og kan når som helst sige til og fra. I hypnosen fjerner vi den tilstand, du gerne vil af med eller styrker det, du gerne vil have mere af.

Hypnoterapi er en korttidsbehandling, der hurtigt giver de gode resultater, som du med andre behandlingsformer vil skulle bruge flere år på. De fleste skal kun bruge 1-2 behandlinger, men har du mange problematikker, skal du muligvis have flere sessions for at ændre dine tanke- og handlingsmønstre. Hypnose er enkelt og effektivt! Læs mere om hypnoterapi her. Vær opmærksom på, at der er visse personer og lidelser, jeg ikke behandler – læs mere her.

Vil du vide mere, er du velkommen til at kontakte Marianne Krogh – enten pr. telefon 4271 4420, via e-mail: info@hypnoterapifyn.dk eller på denne kontaktformular.