Rygning

Få hjælp til rygestop med hypnoterapi i Odense på Fyn | Bliv røgfri med rygestop

Mange begynder typisk at ryge, når de er 12-17 år gammel. Det har stor betydning, om venner eller ens familie ryger samt den sociale status, man får ved at begynde med at ryge. Afhængighed af tobak gør, at man kan sidde fast i en vane, som over mange år er blevet svær at bryde.

Med hypnose vil du kunne opleve den samme frihed fra nikotinens afhængighedsskabende virkning som en, som aldrig har røget en cigaret i sit liv. Du vil få en stærk motivation til at forblive røgfri og opnå alle de fordele, der er ved et rygestop. Du vil til sidst finde en større glæde, fordi du ikke ryger, og du slipper for ulemperne ved rygning, som diverse sygdomme og en stor udgift.

Det, der skal arbejdes på, er din vane… det at gå ud og ryge en smøg i pausen kan være meget svært at holde op med. Derfor kan det hjælpe, hvis erstatter vanen med noget andet, der er sundere end rygning. Hypnoseterapi er det bedste værktøj, når det kommer til at lave om på ens tankemønstre og vaner.

Læs også om andre dårlige vaner her.

Sådan foregår behandlingen

Når du kommer til Marianne første gang, taler vi om din udfordring og drøfter, hvordan du generelt har det. Derefter får du lov at slappe helt af og komme i hypnose. At komme i hypnose føles som umiddelbart før du falder i søvn om aftenen – når du hverken sover eller er vågen. Marianne guider dig igennem hypnosen, hvor du lytter og taler i en helt afslappet tilstand. Du har din frie vilje og kan når som helst sige til og fra. I hypnosen fjerner vi den tilstand, du gerne vil af med eller styrker det, du gerne vil have mere af.

Hypnoterapi er en korttidsbehandling, der hurtigt giver de gode resultater, som du med andre behandlingsformer vil skulle bruge flere år på. De fleste skal kun bruge 2-4 behandlinger, men har du mange problematikker, skal du muligvis have flere sessions for at ændre dine tanke- og handlingsmønstre. Hypnose er enkelt og effektivt! Læs mere om hypnoterapi her. Vær opmærksom på, at der er visse personer og lidelser, jeg ikke behandler – læs mere her.

Vil du vide mere, er du velkommen til at kontakte Marianne Krogh – enten pr. telefon 4271 4420, via e-mail: info@hypnoterapifyn.dk eller på denne kontaktformular.