Sukkerafhængighed

Sukkerafhængighed kan betyde, at du er nødt til at få et vist dagligt indtag af sukker for at kunne fungere. Kan du ikke holde fingrene fra kager, slik og søde sager? Får du det decideret dårligt, hvis du ikke får noget sødt? Sukkerafhængighed er rigtig dårligt for vor krop, da et stort indtag af sukker kan øge inflammation og betændelsestilstande i kroppen. Vore tanker er ofte årsagen til, at vi har fået dårlige vaner, som f.eks. at spise for mange søde sager, der er dårlige for vor krop. Som udgangspunkt ved vi godt, hvad der er sundt for vor krop, men for at kunne lykkes at komme af med din sukkerafhængighed er din motivation en afgørende faktor.

Hypnose kan fjerne din sukkertrang

I hypnose skaber du den motivation, der skal til for at droppe sukkeret. Når du arbejder med din underbevidsthed og årsagerne til, at du spiser forkert, kan du nemt ændre disse mønstre og få en indre motivation til kun at spise det, der er godt for din krop. Du vil sige “nej tak” til søde sager, uden at du vil føle afsavn. Du vil kunne nyde de sunde fødevarer, du før i tiden gik uden om lige så meget, som du har nydt dine kager osv.

Hypnoterapi er den mest naturlige måde at fjerne sukkeret fra din kost på, da du ikke føler, at du mangler sukkeret. Du skal spise det, der er sundt, og indtil du er mæt. Samtidig får du motivation til at bruge din krop og træne eller gå ture – alt efter temperament. Hypnose er et effektivt redskab til at opnå et sundt forhold til sine madvarer.

Hypnose kan bruges mod vægtproblemer

Sådan foregår behandlingen

Når du kommer til Marianne første gang, taler vi om din udfordring og drøfter, hvordan du generelt har det. Derefter får du lov at slappe helt af og komme i hypnose. At komme i hypnose føles som umiddelbart før du falder i søvn om aftenen – når du hverken sover eller er vågen. Marianne guider dig igennem hypnosen, hvor du lytter og taler i en helt afslappet tilstand. Du har din frie vilje og kan når som helst sige til og fra. I hypnosen fjerner vi den tilstand, du gerne vil af med eller styrker det, du gerne vil have mere af.

Hypnoterapi er en korttidsbehandling, der hurtigt giver de gode resultater, som du med andre behandlingsformer vil skulle bruge flere år på. De fleste skal bruge 3-5 behandlinger, men har du mange problematikker, skal du muligvis have flere sessions for at ændre dine tanke- og handlingsmønstre. Hypnose er enkelt og effektivt! Læs mere om hypnoterapi her. Vær opmærksom på, at der er visse personer og lidelser, jeg ikke behandler – læs mere her.

Vil du vide mere, er du velkommen til at kontakte Marianne Krogh – enten pr. telefon 4271 4420, via e-mail: info@hypnoterapifyn.dk eller på denne kontaktformular.