Vægttab

Har du vægtproblemer? Trænger du til at smide nogle kilo? Overspiser eller trøstespiser du? Vore tanker er ofte årsagen til, at vi har fået dårlige vaner, som f.eks. at spise for meget eller spise mad, der er dårlig for vor krop. Der er rigtig mange måder at komme sine vægtproblemer til livs, men alle er bestemt ikke lige sunde. Som udgangspunkt ved vi godt, hvad der er sundt for vor krop, men for at kunne lykkes med dit vægttab er din motivation en afgørende faktor.

Vægttab uden kur

I hypnose skaber du den motivation, der skal til for at tabe dig. Når du arbejder med din underbevidsthed og årsagerne til at du spiser forkert, kan du nemt ændre disse mønstre og få en indre motivation til kun at spise det, der er godt for din krop. Du vil kunne tabe dig uden kamp og anstrengelse og nyde de sunde fødevarer, du før i tiden gik uden om.

Hypnoterapi er den sundeste og mest naturlige måde at tabe sig på, da du hverken sulter kroppen eller skal på kunstige pulverkure, spise usunde proteinprodukter eller lignende. Du skal spise det, der er sundt, og indtil du er mæt. Samtidig får du motivation til at bruge din krop og træne eller gå ture – alt efter temperament. Hypnose er et effektivt redskab til at opnå et sundt og langvarigt vægttab.

Hypnose kan bruges mod vægtproblemer